Functies

Tekst naar spraak

Van tekst naar spraak voorgelezen in het Nederlands

Met Talkie kunnen mensen met een spraakprobleem een kort bericht intypen om te communiceren met iemand anders. De letters zijn groter dan normaal. Hierdoor kan de gesprekspartner de tekst van een afstandje lezen. Met het “fullscreen” icoontje rechtsboven is het zelfs mogelijk om de tekst nog groter te tonen.

Met de ronde speaker icoon linksonder is het mogelijk om elk gewenste tekst hardop uit te laten spreken.

Wanneer er een nieuwe tekst getypt moet worden hoef je alleen op het ronde prullenbak icoon te tikken om opnieuw te typen.

Tekenen

Sinds Talkie 2.0 is het mogelijk om dingen te tekenen. Dit kan voor de fun of voor de mensen die typen lastig vinden of het zelfs niet kunnen. Met het standwiel rechtsboven kan de dikte van de lijn bepalen. Je kunt tekenen op een blanco achtergrond of op een bestaande foto die je kunt inladen vanuit je camerarol.

Met het opslag knopje linksboven kun je je gemaakte tekening opslaan naar je camerarol en vervolgens delen op social media. Wanneer je de tekening wilt weggooien tik je weer op het prullenbak.


Tekst naar spraak iPhone app

Soundboard

Door middel van tegels kun je eenvoudig teksten voorprogrammeren door linksboven op het plusje te tikken. Door met de vinger een tegel aan te tikken zal de app de tekst uitspreken.

Elke tegel kun je voorzien van een kleur en een icoontje of een foto uit je foto bibliotheek.